UA
EN
Україна
Пошук
Логин
Пароль
Войти как пользователь
Зарегистрироваться
После регистрации на сайте вам будет доступно отслеживание состояния заказов, личный кабинет и другие новые возможности
Логин
Пароль
Войти как пользователь
Зарегистрироваться
После регистрации на сайте вам будет доступно отслеживание состояния заказов, личный кабинет и другие новые возможности
Логин
Пароль
Войти как пользователь
Зарегистрироваться
После регистрации на сайте вам будет доступно отслеживание состояния заказов, личный кабинет и другие новые возможности

Фумігатор Thermacell MR300 – ефективний засіб захисту від комарів

02.05.2022

У теплу пору року надокучливі комахи є однією з основних причин, здатних зіпсувати спогади від відпочинку. Якщо у вас немає бажання терпіти свербіння на шкірі після укусів, то на допомогу прийде засіб захисту від комарів:

  • Рідина та пластини від комарів. Популярний засіб, який використовується разом із електрофумігатором у закритих приміщеннях. Після підключення до електромережі ефект спостерігається через 10-15 хвилин.

  • Спіралі. Ефективний варіант для відпочинку на природі, який відлякує не лише комарів, а й інших комах. Спіраль виготовлена ​​з деревного борошна зі спеціальним просоченням з d-алетрину та нешкідлива для здоров'я людини та тварин під час тління. Однак під час горіння є ризик виникнення пожежі, тому використовувати цей засіб потрібно з особливою обережністю.

  • Спреї та креми. Косметичні засоби максимально прості у використанні. Одні можна наносити тільки на шкіру, інші – навіть на одяг. Однак перед використанням потрібно уважно ознайомитися з інструкцією, оскільки хімія, що входить до складу засобів, може стати причиною алергічної реакції.

  • Фумігатор від комарів. Це відносно нова розробка, яка дозволяє відлякувати більшість видів комах у певному радіусі. Прилад не має протипоказань до використання та безпечний в експлуатації. Єдиним недоліком виробу є його вартість, яка вища, ніж у всіх перерахованих вище засобів.

Похідний фумігатор Thermacell – один із найбезпечніших засобів для захисту від комах на даний момент. Він не вимагає наявності електромережі, не виділяє шкідливих речовин під час роботи та має необмежений термін придатності. Модель MR300 користується найбільшою популярністю серед аналогічних виробів, оскільки вона не поступається в ефективності іншим засобам, а головне – має компактні розміри, що дозволяють носити прилад на рибалку, похід, пікнік або дачний відпочинок.

Потрібний ефективний захист від комарів? Як боротися із комахами за допомогою Thermacell MR300 – розповідаємо у нашому огляді.

Перше знайомство

MR300 - четверте покоління відлякувача комах Thermacell. Спочатку пристрій даного типу було винайдено для військових потреб. Тому крім ефективності, виріб може похвалитися портативністю та міцним корпусом, а у випадку з MR300 – ще й підвищеною зручністю у використанні.

У порівнянні з попередніми моделями фумігатор Thermacell MR300 має ряд переваг:

  • безшумна робота;

  • покращений принцип роботи перемикача, який полегшує експлуатацію пристрою, коли він знаходиться у вертикальному положенні;

  • удосконалена система кріплення аксесуарів;

  • підвищена ергономіка.

Пристрій постачається у фірмовому картонному пакуванні, на якому надруковано основну інформацію про прилад.

Усередині коробки знаходяться:

  • фумігатор;

  • газовий картридж;

  • три змінних пластини.

Корпус, як і в попередніх моделей, виготовлений з ударостійкого пластику, що несприйнятливий до утворення тріщин під час падіння з висоти зросту людини.

Як працює захист від комарів на природі від Thermacell?

Незалежно від моделі пристрою Thermacell працює за однаковим принципом: за допомогою спеціального репеленту створюється обмежена зона, яка відлякує дрібних комах.

Принцип активації приладу простий:

  • Вставляється пластина;

  • Встановлюється газовий картридж;

  • Натискається кнопка активації.

Газовий картридж виконує функцію переносника тепла, яке перенаправляється на металеву решітку із пластиною, просоченою репелентом. Під впливом тепла речовина розсіюється у повітря на площі 20 кв. метрів, вбиваючи комах, що потрапили в зону дії, і відлякуючи інших.

За рахунок однієї пластини забезпечується захист від комарів та мошок протягом 4 годин. Під час роботи прилад можна ставити на рівну поверхню або класти на газон, а хмара репеленту практично не має запаху і не викликає у людини алергічних реакцій і проблем із диханням.

Наскільки безпечний репелент?

Речовина, яка відповідає за відлякування комах, називається «алетрін». Вона широко використовується в спреях та спіралях від комарів і навіть зустрічається у природі у квітах хризантеми.

Дане з'єднання малотоксичне для організму людини та птахів. Однак ми не радимо перебувати надто близько до фумігатора протягом тривалого часу, тому що вдихана речовина у великому обсязі може викликати запаморочення. Також репелент не рекомендується використовувати, якщо поблизу знаходяться представники котячих – ця речовина токсична для котів і може негативно позначитися на їхньому самопочутті.

Недоліки Thermacell MR300

Фумігатор Thermacell MR300 – це ефективний засіб захисту від комах на природі, але лише за умови відсутності вітру. Дія пристрою знижується до нуля, якщо хмара репеленту, що виробляється приладом, постійно розсіюється вітром.

Тому, якщо планується кемпінг, краще встановлювати фумігатор між наметами, щоб вони виступали імпровізованим вітрозахистом. А при використанні фумігатора на відкритому просторі краще заздалегідь поцікавитися погодою, щоб не використовувати прилад вхолосту під час шквального вітру.

Підіб’ємо підсумки

Фумігатор Thermacell, відгуки на який можна дізнатися на нашому сайті Atlantmarket.com.ua, є американською розробкою, призначення якої – ефективний захист від комарів на природі. MR300 відлякує комах за допомогою репеленту у зоні 20 кв. метрів і дозволяє насолодитися відпочинком у темну пору доби.

Пристрій забезпечує тривалий захист до 12 годин завдяки змінним пластинам у комплекті та є альтернативою звичайним спреям та кремам від комарів, при частому використанні яких може виникати алергічна реакція. Репелент практично не має запаху та ефективно відлякує більшість видів комах, включаючи москітів, нічних метеликів та дрібних мошок.

В ідеалі потрібно використовувати відлякувач комах, помістивши його в одну область, де через 3 хвилини роботи фумігатора з'явиться вільна від комарів зона для відпочинку. Однак конструкція виробу передбачає носіння пристрою із собою на одязі: для цього призначений поясний затискач. Також користувач може купити окрему кобуру для носіння MR300 на поясі або на шлейці рюкзака.

Головне правило експлуатації фумігатора Thermacell – перебувати у 20-метровій зоні його дії та уникати використання у вітряну погоду. Також не варто вмикати прилад, якщо поруч знаходяться домашні тварини, зокрема представники котячих, оскільки алетрін є для них отрутою.



Переваги:

  • ефективність проти комарів та більшості інших видів дрібних комах;

  • просте використання;

  • ефект відчувається через 3 хвилини роботи приладу;

  • відсутність неприємного запаху та шкоди для здоров’я людини;

  • ударостійкий та компактний корпус;

  • в комплект входить низка аксесуарів для довгострокової експлуатації.

Недоліки:

  • мінімальна ефективність у вітряну погоду;

  • репелент небезпечний для котів.