UA
EN
Україна
Пошук
Логин
Пароль
Войти как пользователь
Зарегистрироваться
После регистрации на сайте вам будет доступно отслеживание состояния заказов, личный кабинет и другие новые возможности
Логин
Пароль
Войти как пользователь
Зарегистрироваться
После регистрации на сайте вам будет доступно отслеживание состояния заказов, личный кабинет и другие новые возможности
Логин
Пароль
Войти как пользователь
Зарегистрироваться
После регистрации на сайте вам будет доступно отслеживание состояния заказов, личный кабинет и другие новые возможности

Актуальні новинки Fenix першої половини 2022 року

29.07.2022

Перша половина 2022 року стала плідною для компанії Fenix, яка випустила низку оновлень у лінійці ручних, кишенькових та спеціалізованих ліхтарів для спортсменів та правоохоронних органів. До цього списку увійшли моделі LD22 V2.0, BC26R, E18R V2.0 та GL22.

Наш огляд ліхтариків Fenix присвячений особливостям даних новинок.


Fenix LD22 V2.0

Легкий та якісний ліхтарик для багатоцільового використання підходить для експлуатації вдома, на відпочинку та на виробництві. Модель стала довгоочікуваним оновленням виробу LD22 з максимальною яскравістю 215 люмен. Новинка генерує світловий потік потужністю 800 люмен завдяки сучасному діоду Luminus SST 20, що прийшов на заміну застарілому Cree XP-G2.

Аксесуар має сім режимів освітлення:

  • Турбо: 800 лм, 214 м.

  • Максимальний: 350 лм, 142 м.

  • Середній: 100 лм, 76 м.

  • Мінімальний: 30 лм, 43 м.

  • Еко: 2 лм, 11 м.

  • SOS: 100 лм.

  • Стробоскоп: 800 лм.

Максимальна тривалість роботи зросла зі 100 годин у старої версії до 220 годин у новій.

Ліхтарик має дві кнопки управління: збоку та в хвості корпусу. Перша відповідає за зміну режиму, а друга – за швидку активацію пристрою.


Модель не втратила можливість живлення від пари «пальчикових батарейок» АА, але тепер також може працювати від літій-іонного акумулятора ARB-L14. Для його підзарядки використовується USB-дріт, який вставляється в елемент живлення в спеціальний порт.

Оболонка ліхтаря виготовлена ​​з авіаційного алюмінію завдовжки 148 мм та вагою 96 г (без акумулятора). Окремо варто відзначити клас вологозахисту, який збільшився з IPX-8 до повноцінного IP68. Тепер можна не переживати, що всередину корпусу потрапить пил та дрібні піщинки.

Fenix BC26R


Велофара BC26R відноситься до категорії професійних освітлювальних пристроїв для велоспорту, але її можливості актуальні у тому числі для велосипедистів-аматорів у силу оптимального набору яскравостей та простоти керування. Модель є доопрацюванням BC25R з низкою істотних змін, при цьому ціна новинки знаходиться в середньому діапазоні відносно аналогічних пристроїв в асортименті Fenix. Зокрема, світловий промінь тепер не зрізається щодо горизонтальної лінії і при необхідності виріб є непоганим варіантом для тимчасової заміни ручного пристрою.

Користувачеві доступні п'ять режимів:

  • Турбо: 1600 лм, 169 м.

  • Максимальний: 600 лм, 101 м.

  • Середній: 200 лм, 57 м.

  • Мінімальний: 50 лм, 28 м.

  • Миготіння: 600 лм.

За освітлення відповідальний світлодіод Luminus SST 40 теплого відтінку, що демонструє яскраве світло, кут якого становить 100 градусів.

Модель може живитися від елементів кількох типів: від акумулятора типорозміру 21700 та ємністю 5000 мАг або від акумулятора 18650. При використанні другого варіанта потрібен тримач ALF-18. Ємності елемента живлення достатньо для безперервного світіння до 65 годин, а підзарядка здійснюється за рахунок приєднання USB-дроту до порту, що знаходиться в нижній частині корпусу. При використанні «рідного» елемента живлення з комплекту користувачеві доступний кольоровий індикатор рівня заряду акумулятора.

Ціліснометалевий корпус довжиною 113 мм гарантує захист електроніки у разі падіння з півтораметрової висоти, а водонепроникність класу IP68 – важлива характеристика, яка робить модель повністю герметичною. Велофара йде в наборі зі швидкознімним кріпленням на кермо велосипеда з можливістю регулювання кута освітлення на 15 градусів по горизонталі та будь-якого кута по вертикалі.




Fenix E18R V2.0

Компактний ліхтарик-брелок E18R V2.0 вміщує потужність повноформатної ручної моделі в корпусі довжиною всього 6.7 см. У режимі Турбо пристрій зі світлодіодом Luminus SST 40 демонструє яскравість 1200 люменів, а дальність досягає 146 метрів.

Загалом у моделі передбачено шість режимів:

  • Турбо: 1200 лм, 146 м.

  • Максимальний: 350 лм, 81 м.

  • Середній: 150 лм, 53 м.

  • Мінімальний: 30 лм, 23 м.

  • Світлячок: 1 лм, 9 м.

  • Стробоскоп: 1200 лм.

Враховуючи, що серцем брелока є акумулятор з невеликою ємністю 700 мАг, максимальний час роботи пристрою становить не більше 200 годин. Проте заряд ліхтарика легко поповнити незалежно від місцезнаходження користувача, якщо під рукою є портативний зарядний пристрій. Достатньо підключити USB-кабель із роз'ємом Type-С до відповідного порту, розташованого збоку корпусу. За відсутності доступу до електромережі замість акумулятора ARB-L16 у відсік для батарей можна вставити одноразову батарейку CR123A.


Алюмінієвий корпус ліхтарика-брелока відрізняється 100% герметичністю та підвищеною удароміцністю, як усі сучасні Fenix ​​ліхтарі. Виріб не ламається під час падіння з висоти 2 метрів і не боїться води – за це відповідає вологозахист IP68. Альтернативним варіантом носіння ліхтарика є кріплення до одягу та аксесуарів за допомогою знімної кліпси, що доповнює загальний дизайн. Також є потужний магніт у хвостовій частині корпусу для фіксації на металевій поверхні.  

Fenix GL22

Виріб GL22 має найкращий набір для поліцейських та охоронців і складається з трьох найнеобхідніших режимів роботи:

  • Білий світловий промінь: 750 лм, 180 м.

  • Червоний лазер: /, 180 м.

  • Строб: 750 лм, 180 м.

Тому вибір ліхтарика Fenix ​​GL22 актуальний для службовців правопорядку, оскільки він призначений для фіксації на короткоствольній зброї, полегшує прицілювання і здатний засліплювати противника за рахунок миготливого режиму.


Дві кнопки управління знаходяться симетрично одна одній в задній частині ліхтаря, щоб користувач міг миттєво увімкнути пристрій вказівним пальцем під час утримання зброї. Для блокування потрібно натиснути та утримувати кнопки керування протягом 5 секунд.

Пристрій живиться від літій-іонного акумулятора ємністю 700 мАг, що є взаємозамінним із батареєю CR123A, якщо під рукою немає Power Bank для підключення кабелю з роз'ємом Micro-USB.

Модель GL22 – зручний та удароміцний ліхтарик, який кріпиться до універсальних направляючих, а також до планки Пікатінні. Розмір корпусу з алюмінію становить 6.7*4.2*3.1 см із вагою 94 г з урахуванням акумулятора. Аксесуар поміщається в долоню і може використовуватися як ручний ліхтарик з яскравим білим світлом, який не боїться вологи завдяки захисту на рівні IP66 і є несприйнятливим до пошкоджень у разі ударів та падінь.



Щоб купити ліхтарик Фенікс, оригінальні елементи живлення та дрібні аксесуари від виробника, завітайте до нашого оптового порталу Atlantmarket.com.ua – найбільшого продавця високоякісної продукції для активного відпочинку на території України.