UA
EN
Україна
Пошук
Логин
Пароль
Войти как пользователь
Зарегистрироваться
После регистрации на сайте вам будет доступно отслеживание состояния заказов, личный кабинет и другие новые возможности
Логин
Пароль
Войти как пользователь
Зарегистрироваться
После регистрации на сайте вам будет доступно отслеживание состояния заказов, личный кабинет и другие новые возможности
Логин
Пароль
Войти как пользователь
Зарегистрироваться
После регистрации на сайте вам будет доступно отслеживание состояния заказов, личный кабинет и другие новые возможности

ATLANTMARKET — переможець премії UBA 2023 в номінації «Бізнес року»!

12.07.2023

З моменту повномасштабного російського вторгнення шлях компанії ATLANTMARKET був наповнений труднощами, які випробовували на міцність і потребували максимум зусиль для успішного вирішення. Для нас була боротьба на власному фронті — ми підлаштовувалися під нові реалії, наново вибудовували логістику та адаптували свою роботу під потреби українського ринку, що стрімко змінювалися.

Ми стали ще згуртованішими та впевненішими у важливості нашої місії «Робити зручним життя активних людей», до якої додалася ще одна важлива мета — допомагати кожному українцю, який виборює право на незалежність нашої країни як на фронті, так і в тилу. І ми раді, що наші зусилля не тільки не залишилися непоміченими нашими партнерами, а й були високо оцінені щорічною премією Ukrainian Business Award 2023, в якій ми виграли в почесній номінації «Бізнес року»!

Ukrainian Business Award — це щорічна премія, яка присуджується компаніям за досягнення у різних сферах, включаючи маркетинг, впроваджені інновації, інвестування та фінанси. Премія заснована для підвищення рівня конкуренції у бізнес-середовищі і вручається компаніям, які досягли найвищих результатів у розвитку власної галузі та зробили вагомий внесок в українську економіку.

З 2008 року компанія ATLANTMARKET займається дистрибуцією товарів для туризму, активного відпочинку, полювання та риболовлі. За цей час нам вдалося познайомити українських споживачів із безліччю передових виробників, серед яких Fenix, Ganzo, DexShell, Naturehike, Work Sharp, BRS, Ruike та Roxon.

Компанія є офіційним дистриб'ютором понад 10 брендів, і ми вдячні нашим клієнтам і партнерам за довіру та постійну співпрацю, яка щорічно дозволяє тисячам українців купувати по-справжньому якісну та довговічну продукцію!

Перемога ATLANTMARKET в UBA 2023 — це результат роботи кожного члена команди, який є уособленням наших цінностей: бути відповідальним та ініціативним, удосконалювати свої професійні навички та приносити користь спільній справі, привносячи нові ідеї та віддаючись на 100% заради стабільного розвитку компанії.

Завдяки старанності кожного співробітника ми змогли реалізувати безліч рішень:

  • Вихід на торговий майданчик Amazon у 2015 році, що дає нам можливість брати участь у міжнародних виставках та шукати нові «алмази» для представлення на ринку України;
  • Запуск B2B порту у 2019 році, який дозволяє автоматизувати низку процесів та забезпечує доступ до товарів світових брендів для наших гуртових клієнтів;
  • Відкриття свого сервісного центру у 2019 році для гарантійного та післягарантійного обслуговування;
  • Впровадження у 2020 році адресного зберігання на складі, що скорочує час комплектування замовлень і знижує ризик виникнення помилок;
  • Розробка власної CRM-системи у 2021 році зусиллями наших спеціалістів.

Все це робить роботу компанії ще ефективнішою та надає партнерам найбільш вигідні умови співпраці!

ATLANTMARKET дякує кожному, хто допоміг досягти таких висот і стати найкращими з кращих:

  • нашим клієнтам, чия довіра надихає на постійне вдосконалення;
  • нашим партнерам, разом з якими ми пліч-о-пліч досягаємо виняткових результатів;
  • нашим співробітникам, кожен з яких, як справжній Атлант, утримує на своїх плечах компанію, сприяючи сталому розвитку.

Ми пишаємося, що в цей непростий час змогли досягти важливого майлстоуну в історії компанії — перемоги в номінації від UBA 2023. Це знак найвищого визнання нашої роботи, і ми далі будемо рухатися за наміченим маршрутом, на якому на нас чекають нові вершини!