UA
EN
Україна
Пошук
Логин
Пароль
Войти как пользователь
Зарегистрироваться
После регистрации на сайте вам будет доступно отслеживание состояния заказов, личный кабинет и другие новые возможности
Логин
Пароль
Войти как пользователь
Зарегистрироваться
После регистрации на сайте вам будет доступно отслеживание состояния заказов, личный кабинет и другие новые возможности
Логин
Пароль
Войти как пользователь
Зарегистрироваться
После регистрации на сайте вам будет доступно отслеживание состояния заказов, личный кабинет и другие новые возможности

Водонепроникні аксесуари Dexshell в екстремальних умовах

22.01.2024

Яке погодне явище є для вас найнеприємнішим - висока вологість, сильні пориви вітру або холод, що пронизує до кісток? Кожен із цих факторів само собою спроможний сильно зіпсувати настрій під час перебування на відкритому повітрі, але коли всі вони зливаються докупи, навіть короткочасна прогулянка здатна перетворитися на випробування духа та тіла.

Професійні мандрівники та військові - одні з тих людей, які регулярно стикаються з необхідністю тривалого перебування в непростих погодних умовах, тому для них важлива кожна деталь, що може захистити їх від негоди. Теплозберігаючий одяг та щільне взуття - далеко не все, що потрібне в екстремальних умовах. До списку «must have» також входить і водонепроникний одяг Dexshell, який забезпечує всебічний захист голови та кінцівок від капризів природи.

Як працюють водонепроникні аксесуари та які моделі є найпопулярнішими на ринку? Наш короткий посібник допоможе глибше поринути у світ спеціалізованого одягу.

Зміст

  1. Склад та переваги водонепроникного одягу
  2. Огляд популярних моделей Dexshell
    1. Шкарпетки Dexshell Hytherm Pro
    2. Рукавички Dexshell Drylite 2.0
    3. Шапка Dexshell DH372
  3. Одяг Dexshell: де купити?

Склад та переваги водонепроникного одягу

Через високу гігроскопічність бавовняний та вовняний одяг майже миттєво промокає у разі найменшого контакту з водою, тому він не підходить для носіння в суворих польових умовах.

Його аналог - водонепроникний одяг, який створює бренд Dexshell, один із лідерів у виробництві спеціалізованих аксесуарів для активного відпочинку. В основі цього одягу знаходиться тришаровий матеріал, що протистоїть намоканню та руйнуванню під час тривалого знаходження у несприятливому середовищі.

Пропонуємо детальніше вивчимо структуру матеріалу:

  • Зовнішній шар. Складається з синтетичних волокон, які протистоять стиранню та сприяють збереженню форми виробу при багаторазовому розтягуванні та тривалому носінні. Найчастіше це поліестер, нейлон та еластан.
  • Середній шар. Мембрана Porelle - головний герой складу водонепроникних аксесуарів. Вона виробляється британською компанією PIL Membranes і має вигляд тонкої, майже невагомої плівки, яка запечатується між двома шарами матеріалу та захищає тіло від вологи. Позитивні властивості мембрани зберігаються протягом 8 годин прямого контакту з водою. Після цього достатньо акуратно просушити одяг якомога далі від прямих джерел тепла перед тим, як повторно його надіти.
  • Внутрішній шар. Щоб на шкірі не з'являлися подразнення, підкладка виробляється з упором на м'якість. До її складу можуть входити як синтетичні нитки акрилу, поліаміду, нейлону тощо, так і натуральні матеріали, а саме вовна мериноса, що відповідає за теплозберігаючі, потовідвідні та антибактеріальні функції.

Від типу одягу залежить щільність матеріалу. Водонепроникні шкарпетки та рукавички виготовлені з матеріалів з більш щільним переплетенням, що демонструє кращу стійкість до появи розривів та інших дрібних пошкоджень, тимчасом як у шапках бренду зроблено акцент на еластичність та м'якість завдяки дрібній та середній в'язці.

Огляд популярних моделей Dexshell

Асортимент Dexshell поділяється відносно сезонності аксесуарів. На цей параметр впливає щільність та склад матеріалу: вироби на теплий сезон шиються з більш тонких, дихаючих матеріалів, які перешкоджають надмірному потовиділенню, а моделі на холодну пору року відрізняються підвищеною щільністю, що дозволяє надовго зберегти природне тепло тіла, якою б не була температура повітря.

Для носіння в екстремальних умовах, пов'язаних з тривалим перебуванням на відкритому просторі в негоду, рекомендується робити вибір на користь утеплених аксесуарів, які захищають голову та кінцівки від основних негативних факторів, таких як волога, мороз і холодний вітер. У комбінації з теплим верхнім одягом та спеціалізованим взуттям ефективність водонепроникних аксесуарів підвищується до максимуму, не даючи імунітету власника похитнутися навіть у найсуворішому середовищі.

Нижче ми представляємо нашу добірку найкращого одягу бренду Dexshell, розрахованого на носіння в екстремальних умовах.

Шкарпетки Dexshell Hytherm Pro

Ця пара є однією з найтепліших в асортименті виробника, оскільки у складі її матеріалу є великий відсоток натуральної вовни мериноса (38%). Вовна перешкоджає швидкій тепловтраті, зберігаючи комфортну температуру в ногах у зимові холоди, а також бореться з розмноженням шкідливих грибків та бактерій на шкірі завдяки швидкому відведенню надлишків поту, що є сприятливим середовищем для життя шкідливих мікроорганізмів.

Крім вовни у складі є нейлон, акрил та еластан. Ці матеріали зміцнюють виріб, наділяючи його стійкістю до утворення розривів.

Висота шкарпеток сягає середини гомілки. За щільність посадки відповідають еластичні манжети. Вони також гарантують, що вода ззовні не потрапить всередину виробів і не намочить ноги.

Склад
Зовнішній шар 97% нейлон, 3% еластан
Середній шар мембрана Porelle
Внутрішній шар 38% вовна мериноса, 38% акрил, 24% нейлон

Рукавички Dexshell Drylite 2.0

Рукавички виготовлені з матеріалу, у складі якого є 5 функціональних волокон поліестеру, акрилу, поліаміду, еластану та, звичайно, мериносової вовни. Таке поєднання позитивно відбивається на зносостійкості та ефективності збереження тепла рук, які є однією з найчутливіших частин тіла до холоду.

Функціональність рукавичок також підвищує доповнення у вигляді нековзних елементів, що покривають поверхню матеріалу з внутрішньої сторони долоні. Вони підвищують зручність утримання предметів. Щільні поліестерові накладки в області подушечок вказівного та великого пальців надають користувачу можливість вільно взаємодіяти з технікою, яка оснащена сенсорним екраном.

Водонепроникні теплі рукавички доступні в чотирьох розмірах і випускаються в камуфляжному кольорі Realtree Max-7.

Склад
Зовнішній шар 87% поліестер, 13% еластан
Середній шар мембрана Porelle
Внутрішній шар 43% вовна мериноса, 43% акрил, 12% поліамід, 2% еластан

Шапка Dexshell DH372

У головному уборі дрібної в'язки витримана «золота середина» між зручністю та функціональністю. З одного боку, приємний на дотик матеріал з включенням акрилу обволікає м'якістю чутливу шкіру, з іншого, він не залишає протягам і холоду жодних шансів проникнути крізь всі три шари та переохолодити голову.

Модель можна носити як під час дощу, так і снігопаду. Мембранна плівка не дає воді проникнути в нижній шар, тому голова залишається сухою в негоду.

Тонкі манжети забезпечують щільне прилягання шапки до тіла, щоб під час руху виріб не сповзав з голови. У разі потреби глибину моделі можна скоригувати, підгорнувши манжет.

Склад
Зовнішній шар 70% акрил, 30% поліестер
Середній шар мембрана Porelle
Внутрішній шар 94% поліестер, 6% еластан

Одяг Dexshell: де купити?

Повний асортимент водонепроникного одягу, який випускає виробник Dexshell, представлений на віртуальних полицях компанії Atlantmarket, дистриб'ютора товарів для активного відпочинку.

Бажаєте купити водонепроникні шкарпетки, рукавички та шапки в Україні? Співпраця з більш ніж 1000 партнерів у різних куточках нашої країни доводить, що наші товари відповідають критерію «ціна = якість». Ставайте нашим партнером і ви - заповнюйте анкету на сайті та чекайте на дзвінок нашого менеджера, який розповість про всі деталі партнерства.